4 Şubat 2020 Salı

Penis Estetiği Tedavisi


Penis Estetiği Tedavisi


Penis estetiği erkeklerin ihtiyaç duyduğu bir estetik yöntemidir. Genelde penis uzatma, penis kalınlaştırma ve penis eğriliğini düzeltme yapılan penis estetikleri arasında yer almaktadır. Özellikle penis eğriliği mutlaka tedavi edilmesi gereken bir sorundur. Çünkü peniste eğrilik olduğu zaman kişi cinsel ilişki yaşarken ağrı çeker ve hatta zorlama yapıldığı zaman penisin kırılmasına sebebiyet verebilir.

Penis estetiği tedavisi var olan soruna göre değişmektedir. Öncelikle hasta şikâyetini dile getirmelidir ve sonrasında uzman hekim tarafından muayene edilmelidir. Kesin tanı konulduktan sonra operasyon için hazırlık yapılır. Penis estetiği tedavisinde hastaya lokal anestezi uygulanır ve hasta ağrı sızı hissetmez. Operasyon sonrasında da hasta aynı gün hastaneden taburcu edilir ve hasta günlük hayatına devam edebilir.

Tedavi Sonrası


Hasta penis estetiği tedavisi sonrasında doktor kontrollerini düzenli bir şekilde gerçekleştirirse, ilaçlarını düzenli olarak kullanırsa ve enfeksiyona karşı hijyen tedbirlerini alırsa hiçbir problem ile karşılaşmaz. Sorun yaşamamak için ilk bir hafta çok önemlidir ve hekim hastayı gerekli konularda bilgilendirmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder